Personal Training

Om de kwaliteit van de No Nonsense trainingen te waarborgen en te zorgen dat iedere klant voldoende individuele aandacht krijgt, worden de Personal Training sessies uitsluitend 1 op 1 gegeven, met als hoge uitzondering 1 op 2.

UW DOEL BEREIKEN, OP UW MANIER

Of het nu gaat om afvallen, kracht of massa. Met No Nonsense Gym traint u specifiek voor UW doel. U traint niet alleen voor het doel dat u wilt, maar ook hoe u wilt, wanneer u wilt en waar u wilt. Er wordt voornamelijk getraind met kettlebells en bodyweight/calisthenics oefeningen. Heeft u een (eigen/privé) fitness ruimte tot uw beschikking, zal ook daar zeker mee worden getraind. Traint u graag een vriend of vriendin geef dit dan aan. Heeft u een groep vrienden waar u graag mee traint? Dan is small group training wellicht meer voor u. Dit kan uiteraard worden gecombineerd met 1 op 1 trainen.

PERSONAL TRAINING WAAR U WILT

Voor de trainingen bij u thuis of buiten is geen uitgebreide apparatuur of een speciale trainingsruimte nodig. Wat u nodig heeft om met de No Nonsense Gym personal trainer te trainen, is sportieve kleding, 2m2 vrije ruimte en een positieve, maar vooral sportieve instelling! Afhankelijk van uw doel kan het handig zijn om losse gewichten aan te schaffen, zoals een kettlebell. Trainingen kunnen ook bij uw sportschool gehouden worden. Let wel: het verschilt per sportschool of er met een personal trainer van buitenaf getraind mag worden.

SPORT SPECIFIEKE TRAINING

Sport specifieke training kan ook als deel van normale Personal Training gegeven worden. Hier wordt specifiek getraind om specifieke sportprestaties te verbeteren, zoals Krav Maga, vechtsport, atletiek, voetbal etc. Dit kan 1 op 1 of in kleine groepen (Small Group Training).

Investering

Losse training: 100 euro per uur incl. BTW

Pakket 5 uur* vooraf betaald: 450 euro incl. BTW

Pakket 10 uur* vooraf betaald: 800 euro incl. BTW

*De pakketten zijn maximaal 3 maanden geldig.