OVER ONS

No Nonsense Gym biedt sinds 2007 een gemakkelijke en effectieve manier van sporten op een locatie naar keuze. Belangrijker, No Nonsense Gym biedt een manier van sporten die niet alleen effectief is, maar ook leuk. Oefeningen die zijn afgestemd op jouw doelstellingen en tempo. Gedegen advies zonder nonsense o.l.v. een gecertificeerde instructeur in o.a. Personal Training en IKMF Krav Maga.

Ieder persoon is anders en heeft andere doelstellingen. Daarom wordt elke No Nonsense training op de individu afgestemd, met voldoende persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. Maatwerk voor iedere klant, zonder poespas! Of het nou een 1 op 1 Personal Training betreft, een 1 op 10 Small Group Training, een Krav Maga cursus, een bedrijfsworkshop, frequent of éénmalig. Iedere training biedt dezelfde hoge kwaliteit die No Nonsense Gym nastreeft.

No Nonsense Gym werkt veel samen met andere bedrijven bij het geven van trainingen, zoals het geven van agressiemanagementtrainingen, weerbaarheidstrainingen en Krav Maga. Een breed scala aan expertise, voor ieder wat wils. Zonder gedoe, gezeur en onzin. No Fuss. No Hassle. No Nonsense.